ouch tha to drzim prstyyyy brasinkooo :hug: neboooy buje good ak ja buem mat good vysledky ty urcite tes honeyee... ze v piatok na test idem... a uvivm co mi povie doktorka... dumam ze nic vazne![]()
ouch tha to drzim prstyyyy brasinkooo :hug: neboooy buje good ak ja buem mat good vysledky ty urcite tes honeyee... ze v piatok na test idem... a uvivm co mi povie doktorka... dumam ze nic vazne![]()
do pice ty ma furt nechapesako wrawim ti to us tri hodiny dozadu zeee co riesime ze enydeme tham a ty ze ces ist na eko...ja sa diwam zeee okalehm to asika blic nebuje
![]()
no... mi daju dake hormony..XD.. mooe... a konec se mnu...XDXDakoo kika nemozeto ybt nic vazne lebo umrem................akoo neze by to bolo dolezite jasne ze je dolezitejsie tvoje zdravie.ale aj to anglicko pochybujem ze by ta tam nechali po doktoroch behat
budme realisti kika umres pojdes do pekla pozdra lucifera moj ujo ves znamosti an vysokych miestachouch tha to drzim prstyyyy brasinkooo :hug: neboooy buje good ak ja buem mat good vysledky ty urcite tes honey![]()
![]()
zas tzi bude hrabat juchooooooooooooooo budes am zas volat slnieckoo??no... mi daju dake hormony..XD.. mooe... a konec se mnu...XDXD
aee 4xno... mi daju dake hormony..XD.. mooe... a konec se mnu...XDXD
jj... dikes..podme na blica mooreXDlol....ouch tha to drzim prstyyyy brasinkooo :hug: neboooy buje good ak ja buem mat good vysledky ty urcite tes honey![]()
![]()
blond how are you ugly short simple silly big bit.h?ouch tha to drzim prstyyyy brasinkooo :hug: neboooy buje good ak ja buem mat good vysledky ty urcite tes honey![]()
![]()
chodte siiiiijj... dikes..podme na blica mooreXDlol....
no.. aj zlatovlaska .. aj prdelka.. a ako len chces zlatkobudme realisti kika umres pojdes do pekla pozdra lucifera moj ujo ves znamosti an vysokych miestach
zas tzi bude hrabat juchooooooooooooooo budes am zas volat slnieckoo??
kika dies se mnU? ta kawcilandova odmieta ae ja to myslim wasne seriozne idesh?jj... dikes..podme na blica mooreXDlol....
co jeeeee... ja chcem istXDlolblond how are you ugly short simple silly big bit.h?
chodte siiiii
moore...idem.. a kde?.. a ospravedlnenku?..O_Okika dies se mnU? ta kawcilandova odmieta ae ja to myslim wasne seriozne idesh?
bieda s ou dnesnou maldezoujj... dikes..podme na blica mooreXDlol....
prdelka jojo to ej dobry toc eeeeeeeeem maami ajt o ceeeeemno.. aj zlatovlaska .. aj prdelka.. a ako len chces zlatko![]()
idemeeeeblond how are you ugly short simple silly big bit.h?
oh dont try.... it is misery...
chodte siiiii
sak bezte si a chuda kauci necajte trpietco jeeeee... ja chcem istXDlol
moore...idem.. a kde?.. a ospravedlnenku?..O_O
ja ti vytlacim razitkooooooo klidkoco jeeeee... ja chcem istXDlol
moore...idem.. a kde?.. a ospravedlnenku?..O_O
ae co sa lutujes ty si sama odmietla prilezitostsak bezte si a chuda kauci necajte trpiet
kauci dychat.......kauci neist......kauci poctiva.........kauci ucitja ti vytlacim razitkooooooo klidko
wed ja amm razitko mam ti to ete 10x powedat?a ospravedlnenky?![]()
mne smrdi z huby jako kozje lajnomam chlpate nohy jak tarantula
mnooo ekd nejdete do tej zasratej skoly ym aspon vymyslite temua ospravedlnenky?![]()
ja yb som sa zesrala ekby tu bol prihaseny neaky slovak secko to citalwed ja amm razitko mam ti to ete 10x powedat?
mne smrdi z huby jako kozje lajno