more...jako ja nic neviem.... ale bojim sa bojim na blic..kikaaaaaaaa jakooo si nabiflena ci bliiic?????
boze kika ty si trapkamore...jako ja nic neviem.... ale bojim sa bojim na blic..![]()
aaaa ceho sa bojis?more...jako ja nic neviem.... ale bojim sa bojim na blic..![]()
a to preco?..O_O mu musis volat?...boze kika ty si trapka........normalne chod keby som enmalaa 50hodin z blicov tak by som sla hned ale musis rano dudovi zavoalt
no ja neviem.. ze dudo bude volat mojmu ocovi?..aaaa ceho sa bojis?![]()
boseeeeeeeemore...jako ja nic neviem.... ale bojim sa bojim na blic..![]()
ja mu vzdy rano zavoalma e to a to a ze ci che moju mamu on ze nie a da mi pokoj.........alebo ekby povedla ze daj mamu das mu sisu on je mimo to nesoznaa to preco?..O_O mu musis volat?...
no ja neviem.. ze dudo bude volat mojmu ocovi?..![]()
och vidno ze kika neni jak my.............bieda s tou dnesnou maldezou este enni poriadne zaucenaaaaa ceho sa bojis?![]()
ste moc makke aby ste sli............ale vazne keby som sla ja tak idetea to preco?..O_O mu musis volat?...
no ja neviem.. ze dudo bude volat mojmu ocovi?..![]()
ooh..ouky douky bejbeboseeeeeeee
ja mu vzdy rano zavoalma e to a to a ze ci che moju mamu on ze nie a da mi pokoj.........alebo ekby povedla ze daj mamu das mu sisu on je mimo to nesozna
och vidno ze kika neni jak my.............bieda s tou dnesnou maldezou este enni poriadne zaucena
ste moc makke aby ste sli............ale vazne keby som sla ja tak idete
taak co???more...jako ja nic neviem.... ale bojim sa bojim na blic..![]()
hmm???ooh..ouky douky bejbe![]()
nooo???? idem spat dobruuu cmuk cmuk lubkam vas uzite si to paaaaaaaaaaachcem vedeit vysledok chcem uz spat
ddnooo???? idem spat dobruuu cmuk cmuk lubkam vas uzite si to paaaaaaaaaaa
ja som mala ten isty ked osm pisala prvyy ako nahradnyANO...lol.. ale.. neda nam potom na eko iny test?.. ci ten isty?...