jj.. sak to..a ake mas ospravedlnenky?ja som mala ten isty ked osm pisala prvyy ako nahradny...a da nam nahradny hey shak ked by sme chybali cely den?
jj.. sak to..a ake mas ospravedlnenky?ja som mala ten isty ked osm pisala prvyy ako nahradny...a da nam nahradny hey shak ked by sme chybali cely den?
mno ja bujem mat z nemocniceeee....a tebe dam to razitkoo, ae rano nemose sist do skoly zlatooo nwm kde ae poydesjj.. sak to..a ake mas ospravedlnenky?![]()
no... atk... to ani ja...mno ja bujem mat z nemocniceeee....a tebe dam to razitkoo, ae rano nemose sist do skoly zlatooo nwm kde ae poydesja idem medzi 9 - 10 na prehliadku do nemocnicee
do puseee, ty mas doma mam ze? kks ja nwm ae do skoly by si nemohla istno... atk... to ani ja......more... to ako co mam robit do vtedy?...
![]()
no sak to... DO PICEEEEEEEE... JEBEM TO TU VSETKO TEN ZASRATY SYSTEM KURVY JEDNY XD...haha... no do riti.... tak ja asi nejdem... bo zavodskyby ma zabil keby som neprisla na projektydo puseee, ty mas doma mam ze? kks ja nwm ae do skoly by si nemohla ist
no... do faka... tak ja musim ist do skolyoch to ej v piciii som zabudal ze enmate zavodskeho a borka zas neyde do skoly ani zajtraaa....cize to by bola bjeda na jedney strane och joj
och osrat tooo...nmo uvidim jak sa ja rozhodnem ke dpyodem z kontrolychapes... yt mozes ist na blica... a ale ja?... do fiti... asi ne..
no... do faka... tak ja musim ist do skoly...aww... wtf?...
![]()
haha.. yeah baby... this is serious debatXD..lol.. if I should go to school tommorow or noXDlol... and idk... cuz im not sure... but I should better gowoow i understand every last wordlol
jj... nabuduce..och osrat tooo...nmo uvidim jak sa ja rozhodnem ke dpyodem z kontrolyskoda kikus weuuu
lolXD yeah tehts pretty serious in my bookhaha.. yeah baby... this is serious debatXD..lol.. if I should go to school tommorow or noXDlol... and idk... cuz im not sure... but I should better go... cuz im good girl
jj... nabuduce....ale pockaj... jav patok idem ku doktorke
:..aww.. nemozme vtedy ist na blica?...
![]()
yeahlolXD yeah tehts pretty serious in my bookoh well yeah you should since your a good gilr ;P
no.. tak pojme piatok mooorepjatok? prosim ta co by sme nemohli![]()
na ta dohodnute co usyeah..lol..XD...haha..through day kitten... in night beastXDlol...haha...
no.. tak pojme piatok mooore![]()
hmmm for me you look like a kitten all dayyeah..lol..XD...haha..through day kitten... in night beastXDlol...haha...
no.. tak pojme piatok mooore![]()
mna boli strans brucho ti jebe thaky krceeena ta dohodnute co us![]()
Xd yeah yeah...XD...lol..hmmm for me you look like a kitten all day![]()
hmmmm okay i will try.xDXd yeah yeah...XD...lol..
dont makeme laugh even more...![]()
mooore?... ze co?....X_X.. u poor babymna boli strans brucho ti jebe thaky krceee![]()
okay.. byebyekiak diem spat je mi zle a kkt wem![]()