Kauciland

SisGa

Active member
Regular
Kin
0💸
Kumi
0💴
Trait Points
0⚔️
och to ej v piciii som zabudal ze enmate zavodskeho a borka zas neyde do skoly ani zajtraaa....cize to by bola bjeda na jedney strane och joj

SakuraSama

Active member
Veteran
Kin
0💸
Kumi
0💴
Trait Points
0⚔️
chapes... yt mozes ist na blica... a ale ja?... do fiti... asi ne..:(

och to ej v piciii som zabudal ze enmate zavodskeho a borka zas neyde do skoly ani zajtraaa....cize to by bola bjeda na jedney strane och joj
no... do faka... tak ja musim ist do skoly:(...aww... wtf?... :(

Last edited:

SakuraSama

Active member
Veteran
Kin
0💸
Kumi
0💴
Trait Points
0⚔️
woow i understand every last word o_O:plol
haha.. yeah baby... this is serious debatXD..lol.. if I should go to school tommorow or noXDlol... and idk... cuz im not sure... but I should better go:)... cuz im good girl;)

och osrat tooo...nmo uvidim jak sa ja rozhodnem ke dpyodem z kontroly :D:D:D skoda kikus weuuu
jj... nabuduce..;)..ale pockaj... jav patok idem ku doktorke:D:..aww.. nemozme vtedy ist na blica?...:D

Last edited:

Naruto..

Active member
Legendary
Kin
0💸
Kumi
0💴
Trait Points
0⚔️
Awards
haha.. yeah baby... this is serious debatXD..lol.. if I should go to school tommorow or noXDlol... and idk... cuz im not sure... but I should better go:)... cuz im good girl;)

jj... nabuduce..;)..ale pockaj... jav patok idem ku doktorke:D:..aww.. nemozme vtedy ist na blica?...:D
lolXD yeah tehts pretty serious in my book:poh well yeah you should since your a good gilr ;P