asi thaaak no problemo aa ja idem an kontroluskodai ll be crying:d
ae corobis neplaaac, sa naplaces dost ked ma neuvidis pol roka
pohode ja amma v pisani osprvedlneniek prax![]()
asi thaaak no problemo aa ja idem an kontroluskodai ll be crying:d
ae corobis neplaaac, sa naplaces dost ked ma neuvidis pol roka
boha zas si mama smaa so sebou pisat????????do pice am tu neirirtujte a piste lebo nekto bude amt o jeden bobek menej v riti
yes you are right ..i have never known bigger bitc.
XD..ouky doukyskodai ll be crying:d
oooh, it ist funny baby...if you want to have my leg in ur ass, continue with ityes you are right ..i have never known bigger bitc.
kikus ty si akasi kludnaXD..ouky douky![]()
XD...lol.. no ja uz mrem mooore z vas 2XDhahahado pice am tu neirirtujte a piste lebo nekto bude amt o jeden bobek menej v riti
yes you are right ..i have never known bigger bitc.
ved mne tu iba velku picu ukazujeshak ty co robis ti furt piseeeem ti dako neukazuje spravy ci co?ces bombu do ke?eňe?
![]()
stale dobre ked ti ukazuje welku picu ako keby bola malaved mne tu iba velku picu ukazuje
more jako ja enchapem preco shak bezny rozhovorXD...lol.. no ja uz mrem mooore z vas 2XDhahaha
your leg??? ......you re tooo shor .,can i bring u a chair or better table???oooh, it ist funny baby...if you want to have my leg in ur ass, continue with it![]()
kauci v kaucilande kaucukuje s kauci leo zadny iny kaucukovy kauuk nekaucukujeved mne tu iba velku picu ukazuje
no.. ves..., to tie hormony...your leg??? ......you re tooo shor .,can i bring u a chair or better table???
kikus ty si akasi kludnasi encesa robit hanbu jak my coo??
![]()
jjj.. jasne...XD..stale dobre ked ti ukazuje welku picu ako keby bola mala
more jako ja enchapem preco shak bezny rozhovor![]()
no.. ves..., to tie hormony...your leg??? ......you re tooo shor .,can i bring u a chair or better table???
kikus ty si akasi kludnasi encesa robit hanbu jak my coo??
![]()
co si pasky U_U chuda moeeeno.. ves..., to tie hormony...
a inac..my prisli vysledky... a ze je to so mnou spatne...a musia mi robit dalsie testy..
![]()
co si pasky U_U chuda moeeeno.. ves..., to tie hormony...
a inac..my prisli vysledky... a ze je to so mnou spatne...a musia mi robit dalsie testy..
![]()
aj ja idem ze naaa WC vypustit tie tokyjjj.. jasne...XD..
pockaj.. idem si umyt zuby... a ako bonus... vicikat sa idemXDhahaha
za tymaj ja idem ze naaa WC vypustit tie tokylebo uss ma tu zviera
determinad of demand vravish? a co mas predtym?![]()
akoze spatne?? co ti je prisli na neco??????no.. ves..., to tie hormony...
![]()
juro mi pvoedaljjj.. jasne...XD..
pockaj.. idem si umyt zuby... a ako bonus... vicikat sa idemXDhahaha
mno ja nwm den demand curve aaa demand and supply mechanism asikaboha zas sa kuaci kaucukuje v kaucilande s kauci v odkaucukovanom kaucilende az na kauci
za tym