Confirmed.
先頭カラーでえっと皆がハロウィンの仮装してる絵でした イチゴはフランケン?w
The color cover is of everyone in Holloween costumes. Ichigo is Frankenstein?
全然進んでません 前回角生えたっていってたけど生えてなかったねごめん><
The story doesn't progress at all. I said last time that he grew horns but he didn't. Sorry.
仮面の模様が変わってましたね
The patterns on the mask changed.
首がちょっとしか斬れてないのをみたイチゴがびっくり
Ichigo is surprised that Yammi's head/neck is only slightly cut.
ヤミー おいおい俺を誰だと思ってるんだ?NO0ヤミー様だ
Yammi: Hey, who do you think I am? I'm number zero Yammi-sama!
お前が倒したウルキもノイトラもグrムジョーもみんな雑魚だ~
Those guys you defeated, Ulq, Noitra, and GJ are all small fries.
で再度仮面をつけようとするがなぜかつけれなくなりヤミーに捕まり
Ichigo tries to put on his mask again but for some reason he can't, so he's caught by Yammi.
フルボッコにされる寸前に
Just as Yammi's going to use full power on him
ザラキケンパチちゃんとビャクヤ兄が助っ人に来た所で完です…
Zaraki Kenpachi and Byakuya show up to help. The end.
-----------------------------------------------------
585 :んじゃ ◆bvOTKk1mXg :2009/10/20(火) 19:36:28 ID:liK4GZqh0
先頭カラーでえっと皆がハロウィンの仮装してる絵でした イチゴはフランケン?w
全然進んでません 前回角生えたっていってたけど生えてなかったねごめん><
仮面の模様が変わってましたね
首がちょっとしか斬れてないのをみたイチゴがびっくり
ヤミー おいおい俺を誰だと思ってるんだ?NO0ヤミー様だ
お前が倒したウルキもノイトラもグrムジョーもみんな雑魚だ~
で再度仮面をつけようとするがなぜかつけれなくなりヤミーに捕まり
フルボッコにされる寸前に
ザラキケンパチちゃんとビャクヤ兄が助っ人に来た所で完です…
619 :んじゃ ◆bvOTKk1mXg :2009/10/20(火) 19:44:51 ID:liK4GZqh0
いたのは ルキア(忘れ)・松本(魔女)・イチゴ(フランケン)・素人(狼?)
後誰いたっけかな~ほとんど死神の人だったような…石田と織姫もいたような気がするんですが
申し訳ない><
ケンパチと兄の2人だけで他はいなかった気がします