Sasuke is more OP than Madara

HENI

Kage in the Making 👑
Legendary
Reaction score
868
Why are you upset is it because :

1 . Madara one shot Sasuke and killed him

2. or Sasuke gains Hagoromo power, join forces with Naruto and still they couldn´t stop him.

3. Combination of 1 and 2

Madara was afraid of Sasuke though. That's why he ran to get his other eye

UnknownJin

Banned
Elite
Reaction score
304
ma tip je samo ljubomoran jer Saske nije nadmašijo Madaru ali toliko je očigledan da je to smješno. I masa Saskeovih fanova odma se uzbudi kad vide temu o Madari i počnu izbacivat slike Crnog Zetsua a ne shvaćaju da pokazuju koliko su "Rustled"

brate , meni je Sasuke omiljen character ali i dalje imam respect za ostale i nisam neki smrda brate da ne prihvatim neke stvari.. ma vidis be da svi neki gikovi mamu im jebem... I sta black zetsu napao ga sa ledja kao neka picka..sto mu se nije suprostavio face to face like a real man...nego ko picka brate... Madara je za mene uvek bio najjaci Uchiha i Itachi... Madara je Uchiha Legacy brate

rinnegan human puppet

Anbu Operative 🎭
Veteran
Reaction score
305
Why are you upset is it because :

1 . Madara one shot Sasuke and killed him

2. or Sasuke gains Hagoromo power, join forces with Naruto and still they couldn´t stop him.

3. Combination of 1 and 2

u forgot the 4. sasuke gets negged by small blades in gaiden.

You jelly

Member
Reaction score
14
Everybody knows madara solos all. He just got nerfed completely because kishi wanted to make kaguya relevant otherwise he would be wiping the floor with nardo and sauce

HENI

Kage in the Making 👑
Legendary
Reaction score
868
u forgot the 4. sasuke gets negged by small blades in gaiden.

and he didn't flinch. Madara got negged by a katana and by an arm.

You must be registered for see images

DanesoulX

Jōnin Strategist 🧠
Regular
Reaction score
102
Everybody knows madara solos all. He just got nerfed completely because kishi wanted to make kaguya relevant otherwise he would be wiping the floor with nardo and sauce

Sasuke PWNED

Mad Titan Thanos

Banned
Elite
Reaction score
367
brate , meni je Sasuke omiljen character ali i dalje imam respect za ostale i nisam neki smrda brate da ne prihvatim neke stvari.. ma vidis be da svi neki gikovi mamu im jebem... I sta black zetsu napao ga sa ledja kao neka picka..sto mu se nije suprostavio face to face like a real man...nego ko picka brate... Madara je za mene uvek bio najjaci Uchiha i Itachi... Madara je Uchiha Legacy brate

ma očigledno je da je Madara jači (ako mu se dozvoli Susanoo i TBB) ali kad je neko uporan u gluposti šta ćeš .Ma čak ni on ne vjeruje u ovo.

UnknownJin

Banned
Elite
Reaction score
304
ma očigledno je da je Madara jači (ako mu se dozvoli Susanoo i TBB) ali kad je neko uporan u gluposti šta ćeš .Ma čak ni on ne vjeruje u ovo.

brate Madara je nerfovan do kraja brate... sta ima EMS i samo Susanno ? ma daj brate... I da ga black zetsu nije napao sa ledja Sasuke i Naruto ga nikad ne bi pobedili