ja vas mozem osrat vy urcite naschval nepisete aby soms a vypravalsama zo sebou vesss sisa nebude zadna hruskla a kika nikde nejdemepiste do pc lebo budem sama so sebou![]()
mas stesti hruska budejaku hlavu narutaaa nahodila tato lady![]()
de maaam kikuskuuuuuuushak smaria pisemday si santa capku a pokoy na dusi
:naruto:
more kika sa bifli shak ona je tu invisible jakoooja vas mozem osrat vy urcite naschval nepisete aby soms a vypravalsama zo sebou vesss sisa nebude zadna hruskla a kika nikde nejdeme
mas stesti hruska budeine vyhazky
de maaam kikuskuuuuuuu
jak tu nedojde sa snou nebafiimmore kika sa bifli shak ona je tu invisible jakooo
jej to raz pali v tey ke?eňi
more jaaa sa tesim na tu hruskuu slifku borovicku ci jablgoze skapem slintacka taska us
![]()
be quite you little bitchWELCOME IN KAUCILAND!....The best shitty village!![]()
ti pere sa to tu rozbiehamore... v yco tu?...XD
a dpo skoly a spat nic mooore?...XD
do faka ssom s ted posrralabut I love u, babyso much
![]()
ae co mam spat sa dost naspim v hrobe ked us medzi zivymi nebujemmore... v yco tu?...XD
a dpo skoly a spat nic mooore?...XD
XD.. kurva nevravXD..lol.. pocuj...ti pere sa to tu rozbieha
do faka ssom s ted posrrala
aeee ty nikdyti pere sa to tu rozbieha
dpc ina galafaaaazeee rozbiehacka
traja ludia v meistnosti
ti ebeee sa nestawaaa
do faka ssom s ted posrrala
ako.. baby... ja idem sa cez TV ucit..a musite mi napisat ospravedlnenku na telesnu... bo nechcem cvicitae co mam spat sa dost naspim v hrobe ked us medzi zivymi nebujem![]()
skodaXD.. kurva nevravXD..lol.. pocuj...
ale take nadavky ako f*ck B*itch.. to ti zmaze ale take ako CHOJ DO PICE..XDto ti tu zostaneXD... to co za bordelXD
pohode ja amma v pisani osprvedlneniek praxako.. baby... ja idem sa cez TV ucit..a musite mi napisat ospravedlnenku na telesnu... bo nechcem cvicit...
do pice am tu neirirtujte a piste lebo nekto bude amt o jeden bobek menej v ritiako.. baby... ja idem sa cez TV ucit..a musite mi napisat ospravedlnenku na telesnu... bo nechcem cvicit...
yes you are right ..i have never known bigger bitc.hey you! yup youu! what the ****, is it?!?! dont say me shut up and that Im a little bitch! by the way Im a big bitch!![]()